≡ Menu

Apartmaji v Zadru

Apartmaji v Zadru so ena izmed najbolj priljubljenih oblik prenočišč v Zadru in okolici. Ponudbo apartmajev v Zadru si lahko ogledate preko iskalnika. Vpišite datume, število oseb in prisnite Išči.

Iskalnik – Apartmaji Zadar

Booking.com
V drugem koraku boste našli vse proste apartmaje v Zadru, ki jih lahko še dodatno razdelite v kategorije, kot so apartmaji ob morju, luksuzni, poceni in drugi.

Apartmaji v Zadru

Spodaj najdete dodatno ponudbo, ki je prav tako na voljo preko iskalnika. Ti apartmaji v Zadru so vredni ogleda, tako da preverite, če so primerni za vas.

Apartmaji Basioli ***

Apartmaji Basioli se nahajajo v mirni stanovanjski soseski Diklo, 4km oddaljeni od središča mesta. Na voljo je 6 apartmajev, izbirate pa lahko med dvema manjšima apartmajema za 2 osebi ter 4 družinskimi apartmaji za 4-5 oseb. Vsi apartmaji imajo manjši ali večji balkon s pogledom na morje, televizijo in klimo.

Naravna plaža je tik ob apartmajih, le nekaj 10 metrov stran pa je manjša prodnata plaža. Trgovina je oddaljena 10 minut sprehoda.

Apartmaji Lotos ****

Apartmajska hiša Lotos stoji v soseski Borik, blizu istoimenskega avtokampa. Nudijo vam tri vrhunsko opremljene apartmaje, kateri so primerni za 4-6 oseb. Vsak apartma je opremljen z klimo, televizijo, balkonom, omogočen je tudi brezžični internet.

Pred hišo se nahaja ogrevan zunanji bazen, terasa za sončenje ter prostor za žar. Gostom so na voljo tudi wellnes storitve (masaže, nega telesa …). Plaža Zgon je oddaljena 500m, do središča mesta pa je 2km.

Villa Mirella (Kožine) ***

V manjšem kraju Kožine, 8km severno od središča Zadra, se nahaja odlična Villa Mirella. Hiša stoji tik ob morju in naravni plaži, nudijo pa vam 4 apartmaje za 4-6 oseb ter manjši studio za 2 osebi. Iz balkona lahko občudujete lep razgled na morje, apartmaji pa so opremljeni še z klimo, televizijo ter brezžičnim internetom.

Pred hišo je urejen vrt s prostorom za žar, lahko pa posedite in klepetate z gosti. Do trgovine je 15 minut hoje.

Villa Hrešć ***

Villa Hrešć se nahaja v središču Zadra, 20 minut sprehoda oddaljena od zgodovinskega dela mesta. Locirana je tik ob obalni promenadi, v hiši pa se nahaja 6 apartmajev za 2 oz. 4 osebe ter dve dvoposteljni sobi. Apartmaji nudijo tudi balkon s pogledom na morje in mesto, sicer pa so vse enote klimatizirane in opremljene s televizijo ter wi-fi dostopom.

V ceno najema je vštet zajtrk, uporabljate lahko zunanji bazen in teraso. Plaža Uskok je oddaljena 10-15 minut hoda.

Apartmaji Opera ****

Apartmaji Opera vabijo s svojim sodobnim in elegantnim izgledom dveh odličnih apartmajev. Apartmaja sta primerna za 4 oz. 6 oseb, nudita razgled na morje, balkon, televizijo ter klimo. Sproščate se lahko na prijetni verandi oz. terasi.

Najbližja plaža je oddaljena 10 minut hoda, v bližini pa se nahaja tudi trgovina. Lahko si izposodite kolesa in se zapeljete do središča mesta ali raziščete okolico.

Exclusive Center Apartments ****

Apartmaji Exclusive Center so dobro izhodišče za raziskovanje zgodovinskih znamenitosti Zadra. Dva prostorna, svetla in sodobno opremljena apartmaja sta primerna za 2-4 osebe. Vsak apartma vključuje dostop do brezžičnega omrežja , klimo ter televizijo.

V okolici apartmajev se nahajajo številni lokali, trgovinice, občudujete lahko številne znamenitosti. Plaža Kolovare je oddaljena 20 minut sprehoda.

Dodatni apartmaji v Zadru so na voljo preko iskalnika, kjer jih lahko brezplačno rezervirate.

Apartmaji na Hrvaškem

V drugih delih Hrvaške lahko najdete apartmaje s pomočjo iskalnika spodaj. Vpišite kraj, otok ali regijo in primerjajte apartmaje po ceni, ocenah drugih in oddaljenosti do morja.
Booking.com